Luna bo iz odprtega in navdušenega strelca prešla v bolj resnega in zadržanega kozoroga. To se bo zgodilo danes natančneje 15 minut čez 10 uro zvečer. Ponovno nam prinaša nekaj slabe energije, počutili se bomo utesnjene, nejevoljne in obremenjene. Naši medosebni odnosi se bodo ohladili. Bomo pa vseeno nekoliko bolj uspešni na delovnem področju, to je namreč čas ko se sklepajo resne poslovne odločitve.

V četrtek luna spremeni znamenje in sicer prehaja v znamenje vodnarja. Občutili bomo močno željo po druženju in ponovno se bomo počutili nekoliko prerojene. Teden bomo zaključili z luno v znamenju rib, ki pa bo ponovno nekoliko bolj poudarila našo čustveno plat. Mlaj v nedeljo nam bo dal veliko novih moči, bo pa to pomenilo tudi, da bomo nekoliko bolj nemirni.

Jutranja voditelja Katja Gregorec in Kristijan Šmid.Foto: MMC RTV SLO/Radio Maribor
Jutranja voditelja Katja Gregorec in Kristijan Šmid.Foto: MMC RTV SLO/Radio Maribor

OVEN:
Ovnom ta teden prinaša izjemno močno energijo, ki vas bo dobesedno ponesla naprej. V zadnjem času ste se nekoliko bolj držali v ozadju in zdaj je čas, da ponovno stopite v ospredje in jasno izrazite svoja stališča. Konec tedna, ko nastopi mlaj nekaj več pozornosti namenite svojim notranjim okovom in verigam.

BIK:
Nekaj več previdnosti bo potrebne na začetku tedna, sploh na kariernem področju, dobro premislite o svojih odločitvah in jih nikar ne sprejemajte prehitro. Konec tedna bo čas za druženje. V kolikor že dolgo odlašate s skupno meditacijo bo ta konec teden pravi za njo. Morda v sebi ponovno najdete umetniško dušo.

DVOJČKA:
Ta teden bo za vas predvsem čustven. Na plan bodo privrela globoka čustva za katera ste mislili, da jih več ni. Tako se boste vsaj na začetku tedna v veliki večini ukvarjali s tem. Čas bo za dejanski zaključek in ne samo skrivanje. Konec tedna bo bolj umirjen. Nekdo vas bo izjemno pozitivno presenetil.

RAK:
Za vas bo to teden novosti. Prisiljeni boste izstopiti iz svoje rutine, ko boste naredili prvi korak boste opazili, da vam tak način življenja več kot odgovarja. Ta teden bo idealen čas za učenje nečesa novega. Sicer se zna nekaj slabe volje in energije pojaviti v medosebnih odnosih.

LEV:
Pred vami je dokaj stabilen teden, ki vam bo prinesel možnost, da resneje razmislite o določenih odločitvah v preteklosti. V kolikor lahko določene stvari še popravite to tudi hitro storite. Konec tedna bo še dodatno čustven, pomembno bo, da teh ne skrivate ampak jih podelite z osebo, za katero veste, da ji lahko zaupate.

DEVICA:
Ponovno bodo v središču pozornosti odnosi. Vpliv znamenja ribi namreč spodbuja sočutje in razumevanje v partnerskih odnosih. Ob tem boste veliko časa posvetili raziskovanju vaši prepričanj in navadam. Konec tedna bo čas za novo pustolovščino in učenje.

TEHTNICA:
Tehtnice boste ta teden izjemno jasno in konkretno izražale svoje mnenje in čeprav zna koga to zmotiti bo pomembno, da vas to ne ustavi. Nov teden vam prinaša izjemno veliko spremembo v načinu vašega življenja, začeli se boste obračati k bolj zdravim vsakodnevnim rutinam.

ŠKORPIJON:
Ko je sonce v znamenju Ribi cvetita kreativnost in romantika škorpijonov. In čeprav se morda vse skupaj zdi izjemno pravljično previdnost ne bo odveč. V življenje se zna namreč prikrasti tretja oseba, ki lahko zamaje vaše temelje, v kolikor vaši niso postavljeni dovolj trdno. Pazite na obstoj in stabilnost obstoječih odnosov.

STRELEC:
Strelci se boste večino tedna ukvarjali z domom in družinskimi zadevami. Ponovno boste veliko preveč časa ocenjevali svoje odnose, kar lahko prinese nekaj slabe volje. Čas bo, da sprejmete, da smo si med seboj drugačni in da nikogar ne moremo spremeniti na silo. Nekaj počitka se obeta proti koncu tedna.

KOZOROG:
Kozorogi boste ta teden velik povdarek dali komunikaciji. Zunanje energije lahko poskrbijo za nekaj zmede in zameglitvijo mej med mislimi in čustvi. Čaka vas tudi nekaj novih spoznanj, morda vse ne bodo tako pozitivne, kot bi si želeli. Konec tedna izkoristite moč lune, ki vam bo pomagala pri utrditvi načrtov in namer.

VODNAR:
Vam se nekaj manjših pretresov obeta na finančnem področju. Če ste v zadnjih mesecih brezglavo zapravljali se bo zdaj to prav gotovo poznalo v resnejši obliki. V soboto se bo v vas ponovno prebudil upornik, ki ga boste težko umirili. Takrat dodatno pazite na besede in komunikacijo.

RIBI:
Mlaj, ki prihaja v nedeljo vam bo pisan na kožo. Spodbudil pa bo predvsem pozitivne spremembe na osebnem področju in medosebnimi odnosi. Tako bo celoten teden kot neko pripravljanje na velik dogodek. Izjemno dobro se boste počutili, vse vam bo šlo dobro od rok. Ob tem samo pazite na dovolj počitka.

Tedenski horoskop pripravlja jutranja voditeljica Katja Gregorec.