Aktualno
link
Na kanalih National Geographica poteka obsežna vsebinska digitalna kampanja o Sloveniji. Z video- in fotografskim gradivom našo državo izpostavljajo kot zeleno, aktivno, zdravo, trajnosti zavezano destinacijo izjemnih naravnih in kulturnih lepot.
Več turističnih novic
link
Nerua - vrhunska baskovska restavracija v Guggenheimu
9
17. januar 2019 ob 06:20 Ko pristajate v Bilbau, vam je hitro jasno, kakšne so naravne danosti, ki so omogočile Baskiji, da postane ena najmočnejših kulinaričnih pokrajin sveta – bujni gozdovi in hribovita pobočja na eni strani, morje na drugi. Pokrajina, polna izjemnih surovin.
Več novic ...
Podobe Slovenije
link
Novembra turiste v Sloveniji zanimala predvsem zdravilišča
1
28. december 2018 ob 13:56 Novembra so v turističnih nastanitvenih objektih našteli skoraj 283 tisoč prihodov turistov in več kot 755 tisoč prenočitev, od tega dve tretjini v zdraviliških občinah.
Več novic ...
Fascinantni hoteli
link
V Washingtonu odprli prvi "antitrumpovski" hotel
35
4. oktober 2018 ob 16:21 V Washingtonu so kot prvi aktivistični hotel na svetu odprli Eaton Hotel, ki svojim gostom ponuja dejavnosti, kot je denimo petje protestnih pesmi in delavnice o aktivnem državljanstvu.
Več novic ...
Izbor
Kulinarika
link
Kuskus s kumarami in paradižnikom
20. januar 2019 ob 09:10 Sestavine: 25 dag kuskusa, oljčno olje, 4 paradižniki, 1 čebula, 2 kumari, 3 limone, peteršilja, nekaj vejic mete, sol, poper. Kuskus pripravimo po navodilih na embalaži.
Več novic ...
Prireditve
Išči:

Od: Do:

Ljubljana Maribor Štajerska
Gorenjska Primorska in Notranjska
Pomurje Koroška Zasavje
Dolenjska, Posavje, Bela krajina

Kino Gledalisce Koncerti Razstave
Šport Za otroke Drugo


link
Na moje oči: Največja razstava sodobne iraške fotografije
6. december 2018 ob 08:16 V G aleriji Jakopič danes odpirajo razstavo Na moje oči: Zgodbe iz Iraka, kjer so razstavljene fotografije šestih iraških fotografov mlajše generacije, poleg pa še dela iz arhiva fotografa, ki je ...
Več novic ...
Kazalo