Margarino in sladkor penasto umešamo. Dodamo jajci in moko, pomešano s pecilnim praškom, ter kakav. Dobro premešamo in na koncu dodamo kislo smetano in mascarpone ter premešamo le toliko, da se masa izenači.
Vlijemo v kalupe za mafine oz. koničaste kalupe. Če nimamo koničastih, nalijemo le v iste za mafine.
Pečemo približno 20 minut in jih ohladimo.
Zeleno kremo pripravimo tako, da dobro zmešamo zmehčano maslo in kremni sir. Dodamo sladkor v prahu in mešamo toliko časa, da dobimo lahko, gostljato kremo. Obarvamo jo s pšenično travo ali zeleno jedilno barvo.
Po dva mafina (oz. navaden in koničasti) zlepimo s kremo. Zgornji mafin oz. koničasti okrasimo z vrečko za krašenje v obliki smrekic, ki jih nato okrasimo še s pisanimi barvnimi kroglicami, zvezdicami ...
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje