Tokrat je postala pokroviteljica dobrodelne organizacije za pravice živali. Foto: Reuters
Tokrat je postala pokroviteljica dobrodelne organizacije za pravice živali. Foto: Reuters

Vojvodinja se je odpravila na prvi obisk dobrodelne organizacije za pravice živali, poleg preproste obleke za 30 evrov pa je izbrala tudi kos visoke mode, in sicer plašč modne hiše Emporio Armani, dodala pa je še torbico njej zelo ljube oblikovalke Stelle McCartney.

Zasedena pa je bila tudi vojvodinja Cambriška, ki je obiskala Royal Opera House, kjer se je srečala s kostumografi in baletnimi plesalci. Ona se je odločila za kos, ki ga je že nosila leta 2017, in sicer vpadljiv kostim Oscarja de la Rente, ki ga je kombinirala z za njo nenavadnimi črnimi nogavicami ter torbico hiše Aspinal of London, ki je ljuba tudi kraljici Elizabeti II.

Težaven odnos Meghan in Kate

Vojvodinji sta v zadnjih mesecih sprožili veliko namigovanj, da se ne razumeta ravno najbolje, med drugim se Harry in Meghan letos selita iz Kensingtonske palače. "Partnerice spremenijo dinamiko in tako William kot Harry imata močno boljšo polovico," je vir pojasnil za ameriški tabloid People. "Če iz resničnega sveta v kraljevo družino pripelješ dve neodvisni ženski, bosta zagotovo imeli vpliv."

"Normalna ženska ne postane kar tako princesa," pa je razložil vir blizu kraljeve družine. "To zahteva določeno količino moči značaja, ambicijo in trmo. To mora biti zelo močna oseba, kar pa Kate in Meghan zagotovo sta."

Vojvodinja Susseška je pred kratkim razkrila, da se bosta s Harryjem dojenčka razveselila aprila, spola otroka pa po njenih besedah za zdaj naj še ne bi vedela.

V prvi izjavi ob oznanitvi nosečnosti je Kensingtonska palača zapisala le, da se bo otrok Meghan in Harryja rodil spomladi 2019.