Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Mitja Lisjak

Smuk Gut-Behrami tudi v Crans Montani nepremagljiva, Štuhec deveta

16.02.2024

V Crans Montani so alpske smučarke odpeljale šesti ženski smuk za svetovni pokal v letošnji sezoni. Najhitrejša je bila Švicarka Lara Gut-Behrami, ki le še nadaljuje odlične predstave v zadnjem času.

Liga NBA Warriorsi zdržali nalet Utaha, Sexton zgrešil met za podaljšek

16.02.2024

Košarkarji Golden Stata so dobili gostovanje v Ligi NBA. V Salt Lake Cityju so s 140:137 ugnali Utah, junak tekme je bil Klay Thompson.

Liga NHL Boston dobil obračun najboljših ekip v ligi

09.02.2024

Hokejisti Bostona so v noči na petek gladko dobili tekmo Lige NHL v domačem TD Gardnu. S 4:0 so ugnali Vancouver in prekinili njegov niz 12 tekem, na katerih je osvojil vsaj točko.

Liga NBA Boston s čvrsto obrambo dobil generalko pred obračunom z Lakersi

31.01.2024

Košarkarji Bostona so dobili generalko pred derbijem Lige NBA, ko se bodo v noči na torek pomerili z Los Angeles Lakersi. V TD Gardnu so s 129:124 premagali Indiano, čez ciljno črto pa jih je v končnici pripeljala čvrsta obramba.

Španski superpokal Vinicius s hat-trickom Real Madridu prinesel 13. zvezdico

14.01.2024

Nogometaši madridskega Reala so letošnji zmagovalci španskega superpokala. V finalu, ki je bil odigran v Riadu v Savdski Arabiji, so na el clasicu s 4:1 premagali Barcelono. Junak srečanja je bil napadalec Vinicius Junior.

Smučarski skoki Kobajaši v Wisli le dočakal prvo letošnjo zmago, Kos četrti

14.01.2024

Japonec Rjoju Kobajaši je veliki zmagovalec nedeljske tekme za svetovni pokal v smučarskih skokih v Wisli. To je bila za zmagovalca novoletne turneje sploh prva zmaga v letošnji sezoni. Lovro Kos je osvojil četrto mesto.

Nogomet Liverpool dobil "prvi polčas" polfinala ligaškega pokala

10.01.2024

Nogometaši Liverpoola so dobili prvo polfinalno srečanje angleškega ligaškega pokala. Na Anfieldu so z 2:1 ugnali Fulham. Povratna tekma bo čez 14 dni v zahodnem Londonu.

Tour de ski Amundsen in Diggins zmagovalca Tour de skija

07.01.2024

S tekmo s skupinskim štartom se je končala letošnja turneja Tour de ski. V moški konkurenci je slavil Francoz Jules Lapierre, turnejo pa je dobil Norvežan Harald Østberg Amundsen.

Oberhof Strømsheim strl tekmece za krstno zmago v svetovnem pokalu, Fak 18.

06.01.2024

Norvežan Endre Strømsheim je zmagovalec biatlonske preizkušnje v zasledovanju za svetovni pokal, ki jo je gostil Oberhof. Za 26-letnika je to uspeh kariere. Jakov Fak je z eno zgrešeno tarčo na koncu zasedel 18. mesto.

Liga NBA Boston ostaja neporažen na domačem parketu, spodrsljaj Denverja

30.12.2023

Košarkarji Bostona so v noči na soboto v Ligi NBA s 120:118 premagali Toronto in podaljšali zmagoviti niz na domačem parketu, kjer so letos dobili prav vseh 16 tekem.

Liga NHL Kopitarjeva gol in podaja premalo za uspeh v Las Vegasu

29.12.2023

Hokejisti Los Angelesa so izgubili derbi Pacifiške divizije v Ligi NHL. Las Vegas je bil boljši s 3:2, Anže Kopitar je dosegel dve točki (gol in podaja).

Formula 1 Deset let od hude nesreče Michaela Schumacherja v Meribelu

29.12.2023

Danes mineva natanko deset let od nesreče Michaela Schumacherja med smuko v Meribelu. Nesreče, zaradi katere je dobil hude poškodbe glave, po katerih še danes okreva, njegovo zdravstveno stanje pa še vedno ostaja skrbno varovana skrivnost.

Stran 3 od 176
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov