Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Sintija Jurič

Novice Tudi letos pri nas prezimujejo štorklje

09.01.2024

V Sloveniji tudi letos prezimujejo bele štorklje, ki se zaradi milejših zim vse manj odločajo za selitev v tople kraje. To zimo so jih do zdaj našteli sedem. Kje so bile opažene?

Novice Razstava pravljičnih medenih hišk

03.01.2024

Sladko vasico sestavljajo hiške, izdelane iz medenega testa in okrašene z lectovim ledom. Ne manjkajo niti lučke, jaslice in medeni snežaki.

Novice Lovrenc na Pohorju prejel naziv Branju prijazna občina

26.12.2023

Združenje splošnih knjižnic, Skupnost občin Slovenije in Ministrstvo za kulturo Republike Slovenije so tudi letos podelili nazive Branju prijazna občina. Naziv je prejelo šest občin, med njimi tudi Lovrenc na Pohorju.

Jutranji program Enostavni božični piškoti s Štefko

21.12.2023

Božič je čas, ko v kuhinji rado zadiši tudi po sveže pečenih piškotih. V Lovrencu na Pohorju smo zato obiskali Štefko Kop, ki ustvarja pod imenom Štefkine dobrote, in skupaj razkrili enostaven recept za linške oči.

Novice Botanični vrt v Pivoli ostaja odprt tudi pozimi

21.12.2023

Obisk botaničnega vrta je po skrajšanem odpiralnem času mogoč tudi v zimskih mesecih. Kaj si lahko ogledamo na zimskem sprehodu po vrtu?

Novice Mariborka: knjigarna z dušo in prostor prepotrebnega dialoga

16.12.2023

Na Koroški cesti že vse od spomladi pod okriljem založbe VigeVageKnjige deluje knjigarna Mariborka. Ta na skromni površini ponuja bogat izbor knjig ter tako zapolnjuje vrzel, ki je dolgo vladala v mestu.

Novice Na Ptuju svoja vrata uradno odprl Center za krepitev zdravja

12.12.2023

V ptujskem zdravstvenem domu so uradno odprli Center za krepitev zdravja, ki sicer deluje že od septembra. Program je brezplačen za vse uporabnike, financira pa ga ministrstvo za zdravje. Kaj vse ponuja?

Novice Center Gustava Šiliha Maribor predstavlja šolski muzikal Zvok iz glave

09.12.2023

Učenci in učitelji na Centru Gustava Šiliha Maribor so ponovno združili moči in skupaj ustvarili muzikal Zvok iz glave. Premierno si ga bo mogoče ogledati v sredo, 13. decembra, ob 17. uri v Hramu kulture Arnolda Tovornika.

Novice Prvo leto Lutkovnega muzeja Maribor: Lutke, kostumi in zgodbe

01.12.2023

Muzej nagovarja posamezne obiskovalce, organizirane skupine iz vzgojno-izobraževalnih zavodov in tuje obiskovalce. V tem času si ga je ogledalo na stotine obiskovalcev, se v njem tudi igralo in učilo.

Novice Sejem ARTish v Vetrinjskem dvoru postregel s kreativnostjo

28.11.2023

Minuli konec tedna so mariborski Vetrinjski dvor že drugič letos zasedli slovenski in tuji ustvarjalci, ki so se v luči prednovoletnih nakupovanj predstavili s široko paleto unikatnih izdelkov.

Novice 20 let Materinskega doma Maribor

24.11.2023

Socialnovarstveni program je namenjen ženskam, ki potrebujejo pomoč. Ob možnosti bivanja jim nudi tudi strokovno in drugo potrebno pomoč pri razreševanju stisk in težav.

Jutranji program Z vlakom v Prlekijo

24.11.2023

V današnjem jutru smo skupaj s sogovornikoma iz društva Prleški železničar odšli na vlak. Star vagon na Stanici v Osluševcih nas je odpeljal v preteklost ...

Stran 2 od 6
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov