Pesem, ki se je na omenjeni lestvici nazadnje pojavila decembra 2001, ko je "splezala" vse do drugega mesta, se je tokrat uvrstila na osmo mesto.

Sophie Ellis-Bextor je za BBC-jev radijski novičarski program BBC newsbeat, ki je namenjen predvsem mladim, povedala, da je čudovit občutek, da je pesem našla novo občinstvo.

"Občutek je res čaroben. Če sem iskrena, mislim, da tega še nisem čisto dojela. To je izjemno. To je pesem, ki jo pojem že več kot 20 let, še vedno jo rada pojem. Všeč mi je, kako se ljudje odzivajo, ko to počnem v živo. To, da jo odkrivajo novi ljudje, da ustvarja nove spomine z njimi, je zelo lepo."

Ni pričakovala, da se bo pesem ponovno uvrstila na lestvice. "Ena od stvari, na katero nisem nikoli bila pripravljena, je to, da ko izdaš kakršno koli novo glasbo, ta nato ugasne in ima svojo pot. To, kaj se je zdaj zgodilo s pesmijo in kako jo poslušajo ljudje, ki sploh niso bili še rojeni, ​​ko je prvič izšla, je neverjetno."

Pesem se pojavi ob koncu filma z igralcem Barryjem Keoghanom v glavni vlogi. Nastali so tudi številni spletni pokloni – enega od teh je posnela omenjena pevka, ki je na TikToku poustvarila Barryjeve plesne gibe v obleki z bleščicami. Paris Hilton je skladbo uporabila tudi v videu o svoji skrivni nosečnosti.

Ni prvič, da film ali televizijska oddaja predstavi skladbe iz preteklosti popolnoma novemu občinstvu. Serija Stranger Things je 37 let po izidu ponesla pesem Running Up That Hill pevke Kate Bush na prvo mesto največkrat predvajanih skladb tedna v Združenem kraljestvu in med deseterico največkrat predvajanih skladb tedna v ZDA.

Film Barbie je postavil rokerje iz 90. let Matchbox Twenty spet na "sceno", v filmu zapojejo balado skupine iz leta 1997 Push.