Prejšnji teden se je 55-letna glasbenica, ki že desetletja živi in nastopa v Las Vegasu, skupaj s sinovi, 22-letnim René-Charlesom ter 13-letnima dvojčkoma Eddyjem in Nelsonom, udeležila hokejske tekme med domačo ekipo Golden Knights in gosti iz Montreala, Canadiens.

Pozneje se je ustavila tudi v garderobi obeh ekip, se fotografirala s člani domače ekipe, nato pa s še posebnim veseljem poklepetala z gostujočimi hokejisti, saj, kot je znano, tudi sama izhaja iz province Quebec oz. iz mesta Charlemagne, ki leži nedaleč od Montreala.

Chantal Machabée, predstavnica hokejskega kluba Montreal Canadiens, ki se je s pevko in njenimi sinovi tudi osebno srečala, je zdaj ameriškim tabloidom zaupala, da je bila Celine Dion videti zelo dobro: "Vem, da ima dobre in ne tako dobre dneve, a to je bil očitno zelo dober dan, vsi smo si oddahnili."

V pogovoru za revijo People je ob tem Machabée še razkrila, da je Dion sproščeno klepetala s športniki, se z njimi šalila in smejala ter "celo zapela nekaj tonov". "To je bil res poseben trenutek. Res je neverjetna ženska," je še dejala predstavnica kanadske ekipe, ki je ob tem fotografijo sebe s pevko ponosno objavila na svojem profilu na Instagramu.

Govorice, da bi se kraljica balad utegnila vrniti na odre, je konec tedna spodbudila še novica, da se je Dion udeležila poslovilnega lasvegaškega nastopa Katy Perry in koncert spremljala iz prve vrste, tako kot nekateri drugi zvezdniški obrazi, na primer britanska vojvoda in vojvodinja Susseška Harry in Meghan.

Kot je znano, si je uspešna glasbenica vzela daljši premor od nastopanja zaradi zdravstvenih težav. Dolgo je namreč trajalo, preden so zdravniki sploh ugotovili, da je za njene hude bolečine in nenadzorovano trzanje udov kriv t. i. sindrom toge osebe, redka, a huda nevrološka bolezen, ki prizadene možgane in hrbtenjačo.

Simptomi vključujejo mišično togost ali krče, ki lahko prizadenejo del telesa ali celotno telo, predvsem pa težave pri hoji in gibanju. Bolezen ni ozdravljiva, lahko pa določena zdravila ublažijo sindrome in upočasnijo razvoj bolezni.