Pamela v družbi svoje male pomočnice Adelaide, ki ji je pomagala nositi obleko. Foto: Reuters
Pamela v družbi svoje male pomočnice Adelaide, ki ji je pomagala nositi obleko. Foto: Reuters

Drzna toaleta je svetlolasi seksbombi ves večer povzročala nemalo težav, zato ji je na pomoč priskočila mala Adelaide Gault, hči znane hollywoodske vizažistke Sharon Gault.

Dogodek, imenovan Hollywood Style Awards, je napovedal odprtje losangeleškega tedna mode, poleg Pamele, ki je na prireditev prišla brez fanta Jamieja Padgetta, so se galavečera udeležile še številne druge zvezdnice: Kim Kardashian, Lauren Conrad, Sophia Bush, Hayden Pannettiere in (spet) vitka Kelly Osbourne, ki je v spremstvu zaročenca, manekena Luka Worralla, po pisanju Daily Maila blestela v črnem minikrilu in beli bluzi.

Medtem ko si je večina zvezdnic za bleščeči dogodek v organizaciji revije Hollywood Life, na katerem se poklonijo modnim ikonam tovarne sanj, omislila bolj umirjene oprave, se je Andersonova, nekdanja zvezdnica Obalne straže odločila za drzno obleko v nežno rožnati barvi, ki je razkrivala marsikaj. Skupaj so toaleto držali varnostne zaponke in vozli, končala pa se je zelo visoko na nogah, ki jih je Pamela z veseljem postavila na ogled, še piše tabloid Daily Mail.

Nekaj utrinkov z rdeče preproge na prireditvi Hollywood Style Awards si oglejte v spodnji fotogaleriji.