Travis Barker in Kourtney Kardashian sta se poročila maja lani. Foto: Reuters
Travis Barker in Kourtney Kardashian sta se poročila maja lani. Foto: Reuters

44-letna članica klana Kardashian in tri leta starejši bobnar zasedbe Blink-182 sta po poročanju ameriških medijev prejšnji teden dočakala sina, ki sta ga neuradno poimenovala Rocky. Zakonca novice za zdaj še nista potrdila, sta pa po poročanju revije People, ki se sklicuje na neimenovani vir blizu družine, "presrečna in vzhičena" ob rojstvu novega člana.

Da pričakujeta otroka, je Kardashian oznanila junija, ko je na koncertu zasedbe Blink-182 dvignila transparent, na katerem je pisalo: "Travis, noseča sem." Pozneje sta razkrila še, da pričakujeta dečka. Zakonca – poročila sta se pred poldrugim letom – sicer pred tem nista skrivala dejstva, da se močno trudita razširiti družino, tudi z več neuspešnimi poskusi umetne oploditve. A čeprav je bila za najstarejšo članico klana to četrta nosečnost, še zdaleč ni potekala gladko, tudi zaradi njene starosti, je nedavno razkrila v intervjuju za italijanski Vogue.

Konec avgusta so namreč zdravniki pri rutinskem ultrazvočnem pregledu odkrili potencialno nevaren zdravstveni zaplet, zaradi česar so morali opraviti operacijo na še nerojenem otroku. Kardashian pozneje ni mogla prehvaliti zdravnikov, ki so ji pri tem pomagali, obenem pa je v intervjuju opozorila na problematičnost dejstva, da nosečim ženskam v ZDA pripadata le dva brezplačna ultrazvočna pregleda: "Tudi sanjalo se mi ni, da je tako. Sama sem srečna, da si lahko privoščim več, kot mi plača zavarovalnica. In ravno eden od teh ultrazvočnih pregledov je rešil življenje mojemu otroku."

Kot omenjeno, to ni prvi otrok ne za Kourtney, ki ima iz zveze s Scottom Disickom tri potomce (13-letnega Masona, 11-letno Penelope in osemletnega Reigna), ne za Travisa, ki ima z nekdanjo ženo Shanno Moakler 17-letno hčer Alabamo in 20-letnega sina Landona, ob tem pa je vzgajal tudi danes 24-letno Atiano De La Hoya, ki se je rodila v zvezi Moakler z boksarjem Oscarjem De La Hoyo.