Foto: Reuters
Foto: Reuters

Slavna pevka in nogometaš sta se razšla lani, po več kot deset let trajajoči zvezi. Razlog so bili Piquejevi skoki čez plot z mlado 23-letno Claro Chio Marti, s katero je v zvezi vse od takrat, ko se je iz skupnega družinskega domovanja preselil v svoje stanovanje v Barceloni.

Sorodna novica Shakira obupana nad razkritjem, da naj bi jo Pique varal že dalj časa

Kolumbijka se je nezvestemu nogometašu maščevala s skladbo, ki jo je posnela skupaj z argentinskim producentom in didžejem Bizarrapom. "Vredna sem dve 22-letnici, zamenjal si ferrarija za (Renault) twinga, Rolex za Casio," je le eden izmed verzov, v katerem se Shakira posmehuje odločitvam svojega nekdanjega partnerja. Na YouTubu si je posnetek v štiriindvajsetih urah ogledalo več kot 63 milijonov ljudi, kar je največkrat predvajana nova uspešnica latinskoameriškega izvajalca v zgodovini platforme. Stihi, ki ne poznajo milosti, se v nenadni uspešnici vrstijo drug za drugim: "Nisi v moji ligi, zato si z nekom, ki je na tvoji ravni."

Tašča, novinarji in dolgovi

Pevka se je obregnila tudi ob branilčev intelekt, saj mu je svetovala, naj poleg mišic kdaj napreza tudi svoje možgane. V pesmi se je navezala tudi na nehvaležno stanje, v katerem jo je pustil nekdanji partner: "Zapustil si me s taščo kot sosedo, novinarji pred vrati in dolgovi." Shakiri namreč zaradi utaje davkov grozi osemletna zaporna kazen. Ponujenega dogovora z oblastmi ni hotela skleniti, zato jo čaka sojenje, a je zvezdnica prepričana o svoji nedolžnosti.