Jeremy Allen White. Foto: EPA
Jeremy Allen White. Foto: EPA

32-letni ameriški igralec, ki je navdušil v humoristični dramski seriji The Bear v vlogi kuharskega chefa Carmena Berzatta, je v intervjuju za GQ spregovoril o norem letu, v katerem se mu je življenje spremenilo – tako poslovno kot zasebno.

Sorodna novica The Bear: kri, pot in solze – kuharski svet še nikdar predstavljen tako realistično

"Bilo je noro. Veliko visokih vzponov, veliko strašno nizkih padcev," je opisal leto za GQ.

Začnimo pri slednjem. Maja je Addison Timlin, s katero ima igralec dve hčerki, vložila zahtevek za ločitev.

Igralca zadnje čase paparaci vse večkrat opažajo v družbi pevske zvezdnice Rosalie in takoj se je začelo pisati o novi zvezdniški romanci. Za zdaj zvezdnika ne komentirata govoric o zvezi. Imata pa nekaj skupnega – tudi poppevka je pred kratkim končala dolgo zvezo, prekinila je zaroko s portoroškim zvezdnikom reggaetona Rauwom Alejandrom.

Rosalia. Foto: EPA
Rosalia. Foto: EPA

S prepoznavnostjo, ki mu jo je prinesla serija The Bear, so prišli tudi paparaci, kar je igralcu otežilo življenje. "Vedo, kje živim. Bilo je obdobje, ko so mi sledili vsepovsod."

Sorodna novica Serije in filmi, ki najbolj verodostojno prikazujejo kuharski svet

Serija The Bear je ponudila prvi pravi vpogled v hektični, kaotični, nemalokrat toksični in agresivni svet kuhinje.

Serija, ki jo je ustvaril Hulu v sodelovanju s FX-om, predstavlja zgodbo mladega kuharja Carmena Carmyja Berzatta. Ta se po bratovem samomoru vrne iz sveta visoke kulinarike, kjer je v New Yorku vodil kuhinjo prve restavracije sveta, da prevzame finančno na pol propadlo družinsko obedovalnico v Chicagu.

Prva sezona je lani poleti navdušila tako kritike kot predstavnike kuharske industrije. Tudi druga sezona je naletela na pozitivne kritike. Oboževalci pa so še posebej veseli novice, ki se je pojavila na začetku tedna – tretjo sezono bodo predvajali prihodnje leto.