Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Mitja Lisjak

Liga NHL Kempe v podaljšku Kingsom prinesel vodstvo v seriji; Nurse suspendiran

11.05.2022

Hokejisti Los Angelesa so v napeti peti tekmi končnice Lige NHL s 5:4 v podaljšku ugnali Edmonton in v seriji povedli s 3:2. Mož odločitve je bil Adrian Kempe.

Premier liga Chelsea bo do konca maja dobil novega lastnika

07.05.2022

Vodstvo Chelseaja se je odločilo za prodajo kluba v vrednosti 4,25 milijarde britanskih funtov (4,97 milijarde evrov) konzorciju, ki ga vodi solastnik bejzbolske ekipe Los Angeles Dodgers, Todd Boehly.

Formula 1 VN Belgije – kaj nam bodo Ardeni ponudili tokrat?

25.08.2022

Poletnega premora je konec, sezona formule ena se nadaljuje ta konec tedna, kjer bo v Spa-Francorchampsu na sporedu kultna dirka za VN Belgije.

Pokal Slovenije Veliki preobrat Brava za zgodovinski finale

20.04.2022

Nogometaši Brava so prvi finalisti letošnjega Pokala Pivovarna Union, potem ko so v Šiški po preobratu s 3:2 premagali Domžale.

Liga prvakov V polfinale še Liverpool in Manchester City

13.04.2022

Nogometaši Manchester Cityja so se uvrstili v polfinale Lige prvakov, potem ko so na povratni četrtfinalni tekmi proti Atleticu v Madridu zadržali prednost zadetka s prvega obračuna (0:0). V polfinale se je prek Benfice uvrstil tudi Liverpool (3:3).

Premier liga Derbi vodilnih brez zmagovalca, City še vedno točko spredaj

10.04.2022

Sijajen derbi 32. kroga Premier lige med Manchester Cityjem in Liverpoolom se je na Etihadu končal brez zmagovalca. Bilo je 2:2. City je torej zadržal prednost točke na vrhu prvenstvene lestvice.

Formula 1 Sanjska nedelja za Leclerca v Albert Parku

10.04.2022

Charles Leclerc (Ferrari) je veliki zmagovalec dirke formule ena za VN Avstralije v Melbournu. Vodil je od štarta do cilja in nikoli ni bil zares izzvan. Drugi je bil Sergio Perez (Red Bull), tretji George Russell (Mercedes).

Formula 1 VN Emilije–Romanje: bodo tifosi dočakali Ferrarijevo zmago na svojem dvorišču?

21.04.2022

Ta konec tedna je na sporedu četrta dirka sezone v formuli ena. Dirkači se bodo v kultni Imoli pomerili za zmago na VN Emilije–Romanje. Bodo tifosi po letu 2006 vendarle dočakali zmago Ferrarija?

Formula 1 VN Avstralije – po dveh odpovedih spet "tam spodaj"

07.04.2022

Po dveh letih se ta konec tedna dirkači formule ena vračajo v Melbourne, kjer bo v nedeljo dirka za VN Avstralije. Nekoliko spremenjena proga v Albert Parku gosti najboljše dirkače na svetu. Kdo bo tokrat stal na najvišji stopnički?

Premier liga Liverpool še vedno diha za ovratnik Manchester Cityju

02.04.2022

Nogometaši Liverpoola nadaljujejo zmagoviti niz v Premier ligi. V 31. krogu so na Anfieldu z 2:0 premagali Watford in se (začasno) zavihteli na vrh prvenstvene lestvice. To je znova zavzel Manchester City, ki je v gosteh z istim izidom ugnal Burnley.

Premier liga Liverpool ugnal Arsenal in stopil Cityjevo prednost na -1

16.03.2022

Nogometaši Liverpoola so dobili preloženo tekmo 27. kroga Premier lige. V Londonu so na Emiratesu z 2:0 premagali Arsenal.

Formula 1 VN Bahrajna - prvi pravi test za dirkače formule ena

18.03.2022

Ta konec tedna se začenja novo poglavje v formuli ena. Uvodna dirka 73. sezone bo na dirkališču Sahir v Manami, kjer se bodo dirkači v nedeljo pomerili za VN Bahrajna.

Stran 15 od 176
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov