Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
MMC-teden - tedenska izdaja najboljših vsebin

Avtorji Tanja Kozorog Blatnik

Zdravje V šolah in vrtcih kroži gripa, a najhujše šele prihaja

29.01.2020

"Iz več osnovnih šol po Sloveniji poročajo, da v kratkem času zboli veliko otrok, ki pa se tudi zelo hitro vrnejo (2-3 dneh) v šolo. V nekaj osnovnih šolah smo tudi odvzeli vzorce in potrdili kroženje virusov influence A in B," pravijo na NIJZ-ju.

Megxit "Če bi kraljica hotela Harryja in Meghan ustaviti, bi bila lahko videti kot diktator"

19.01.2020

Razkol v britanski kraljevi družini so delno potencirali mediji, meni angleški novinar David J. Constable, ki je prepričan, da kraljica Elizabeta Harryju in Meghan ne bo stala na poti niti, če se odločita za trženje svojega imena s knjigami, nastopi ...

Neuničljivi džins Nekoč jih je bilo treba "švercati" iz Trsta, danes so v skoraj vsaki omari

16.11.2019

Tradicija, pomešana z nostalgijo, in kakovostna izdelava zelo raznolikih modelov kavbojk – to je po mnenju modne poznavalke Lorelle Flego razlog, zakaj je po šestih desetletjih znamka Rifle še vedno priljubljena.

Znani Meghan v dokumentarcu: "Svarili so me, da mi bodo tabloidi uničili življenje"

21.10.2019

"Nikoli si nisem mislila, da bo vse to lahko, sem pa verjela, da bo pošteno," je v dokumentarnem filmu dejala Meghan, vojvodinja Susseška, njen mož Harry pa je poudaril, da ga nihče ne bo prisilil v "igro, ki mi je ubila mamo".

Zdravje "Visenje" na spletu in določene vrste duševnih motenj so povezani. A kako?

14.10.2019

Številne raziskave ugotavljajo povezave med uporabo spletnih omrežij in duševnim zdravjem oz. stopnjo samospoštovanja, sočasno pa strokovnjaki zaznavajo porast težav v duševnem zdravju, a za zdaj še ne morejo reči, kakšna je povezava.

Svet živali Tragičen konec tveganega potovanja: mladič štorklje Srečko je poginil

04.10.2019

Srečko, eden izmed dveh mladičev štorkelj, ki so jih strokovnjaki pred selitvijo na jug opremili s telemetrično napravo, je po 2.328 preletenih kilometrih klavrno končal - zanj je bila najverjetneje usodna plastična vrečka.

Intervju "Potrošniki si želijo varne, kakovostne hrane - in so zanjo pripravljeni plačati več"

30.09.2019

"Ljudje bodo morali razumeti, da so bila podeželska območja vedno namenjena kmetovanju, kjer je smrdelo, kjer je bilo blato. Ampak tam se tudi hrana pridela! Hrana vendar ne raste na trgovski polici v Mercatorju v Ljubljani," opozarja ministrica.

Retro Medvedki, punčke, družabne igre - muzej igrač, "kjer igrače govorijo same zase"

21.09.2019

V muzeju igrač se vse vrti okoli igre: igrače za najmlajše, igrače za malo večje. Igrače iz daljne preteklosti in take, ki jih lahko v trgovinah kupimo danes. Igrače, izdelane doma iz kosa lesa ali palčk, povezanih z vrvico, ali moderne, kupljene.

Kadrovska kombinatorika Šarec o resorju za krizno upravljanje: "To je dober resor"

10.09.2019

Predsednica Evropske komisije Ursula von der Leyen je slovenskemu kandidatu Janezu Lenarčiču dodelila resor za krizno upravljanje. "Krizno upravljanje je pomembno, a zahtevno področje dela EU-ja, saj gre za reševanje življenj in pomoč ljudem v stiski."

Zanimivosti Nova knjiga rekordov: največ koscev, najdaljši polet s padalom in - seveda - Luka Dončić

05.09.2019

Izšla je nova Guinnessova knjiga rekordov, v kateri je pet povsem novih slovenskih dosežkov - z dvema od njih se lahko pohvali košarkarski čudežni deček Luka Dončić. "Luka je zelo vesel rekordov," je dejala njegova mama Mirjam Poterbin.

Znani Boris Johnson (med drugim tudi) sin "najbolj svetlolase vasi v Turčiji"

26.08.2019

Konec tedna se je na srečanju G7 v Biarritzu prvič na mednarodnem parketu v novi vlogi znašel kontroverzni britanski politik Boris Johnson, ki se je na položaj premierja zavihtel pred dobrim mesecem - in med drugim razveselil celo Turke.

VW Hrošč "To je avto, pri katerem si lahko okvaro popravil kar za cesto in se odpeljal naprej"

20.07.2019

"Hrošč je ljudski avtomobil, zato ker je enostaven. /.../Je zelo enostavno sestavljen in ga je zato tudi enostavno vzdrževati," pravi ljubitelj hroščev, ki dodaja, da ima beetle, ki ga je Volkswagen "pokopal" pred kratkim, s hroščem le malo skupnega.

Stran 11 od 39
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov