Pri ustvarjanju spolno nevtralne znamke se je osredotočil na izdelke, ki jih tudi sam uporablja pri lepotni rutini. "Ko smo se odločili, da bo Pleasing zajemal lepotne izdelke, sem želel biti prepričan, da bo to nekaj, kar bom tudi sam uporabljal. Nisem želel proizvajati izdelkov, ki bi zamaskirali ljudi, želel sem jih poudariti in narediti, da se počutijo lepe."

Pevec je za Dazed povedal, da je njegov cilj, da se ljudje počutijo samozavestne. Dodal je, da pri lepoti ne gre za to, da so ljudje dejansko lepi. Ob tem meni: "Ko so ljudje srečni in zadovoljni, to izžarevajo. In to je namen izdelkov, so pomoč pri tem, da se počutiš lepo."

Na vprašanje, kdaj se sam počuti najlepšega, je odgovoril: "Rekel bi, ko končam meditacijo ali kaj podobnega. Ali morda ko spim!"

Eden izmed prvih izdelkov bo lak za nohte, ki jih tudi pevec sam uporablja.

"Začne se z lakom za nohte. Ko sem videl barvo na roži ali ozadju, sem pomislil: 'To želim nanesti na svoje nohte.' To je bil zabaven majhen projekt. Ko smo ga na koncu poimenovali Pleasing, se je zdelo, da je veliko več kot lak za nohte," je Styles povedal za Dazed.

Poleg štirih lakov bo kolekcija vključevala tudi izdelke za nego kože, med drugim dvojni serum za ustnice in oči in osvetljevalni serum.