Na črno-beli fotografiji 18-letnik mnoge spominja na legendarnega igralca Jamesa Deana. Foto: Facebook
Na črno-beli fotografiji 18-letnik mnoge spominja na legendarnega igralca Jamesa Deana. Foto: Facebook
Družina Cyrus
William Billy Ray Cyrus ima z Leticio Tish Cyrus tri biološke otroke (Miley, Braisona in Noah), kantripevec pa je posvojil tudi Tishina dva otroka (Brandi in Traca) iz prejšnjega zakona. Foto: Facebook

Braison Cyrus se je namreč odločil preizkusiti v modnih vodah. V teh dneh je tako podpisal pogodbo za modno agencijo Wilhelmina Models, prve fotografije pa so že na voljo.

Čeprav je šele na začetku manekenske poti, mladenič že prejema poslovne ponudbe, na njegov modni debi pa bo treba počakati še en mesec, ko bo objavljena januarska/februarska izdaja revije Troix, strani katere bo krasil ravno postavni mladenič.

V preteklosti se je Braison, ki obiskuje umetnostno šolo, ima pa tudi svojo glasbeno zasedbo, preizkusil v manjši vlogi v sestrinem uspešnem šovu Hannah Montana, v časopisnih stolpcih pa se je znašel pred nekaj meseci, ko je skoraj umrl zaradi zapletov po operaciji mandljev.

Cyrusi v svetu šovbiznisa
Prej omenjena Billy in Miley sta zagotovo do zdaj dosegla največ uspehov, a tudi drugi Cyrusi niso nič manj dejavni, kar se tiče sveta šovbiznisa.

12-letna Noah pluje v igralskih vodah, 23-letni Trace pa je glasbenik, nastopal je v razpadli skupini Metro Station, zdaj pa je lastnik podjetja From Backseats to Bedrooms. Tudi najstarejša izmed otrok dinastije Cyrus, 25-letna Brandi, je igralka.