18-letnica na spletu prodaja stekleničke s svojimi solzami. Foto: AP
18-letnica na spletu prodaja stekleničke s svojimi solzami. Foto: AP

"To je približno 12 žalostnih solz Noah Cyrus," so zapisali na spletni strani, kjer zvezdnica sicer prodaja oblačila. Poleg tega pa so dodali še, da zaužitje teh solza, ki se prodajajo za 10 tisoč evrov, ni priporočeno, saj so "načeloma precej slanega okusa, poleg tega pa bi bilo zelo čudno, če bi zaužili solze nekoga drugega".

Poleg stekleničk s solzami, ki bodo za nakup na voljo zgolj 48 ur, na spletni strani prodaja še majice s fotografijo očeta Billyja Raya Cyrusa, športne jope, športne hlače in ostale modne izdelke. "Smeti enega človeka so lahko zaklad drugega," je zapisala ob fotografiji kolekcije, ki jo je objavila na družbenem omrežju Instagram in poudarila, da bodo izdelki na voljo samo kratek čas.

Kolekcijo je izdala tik pred studijskim albumom Good Cry, sicer pa se je na zvezdniško pot podala že pri treh letih, ko je ob boku očeta zaigrala v seriji Doc, stransko vlogo pa je imela še v televizijski seriji Hannah Montana, kjer je bila glavna zvezda njena starejša sestra Miley Cyrus.

Tuji mediji njeno žalost povezujejo z razhodom z raperjem Lil Xanom, s katerim sta bila sicer par zelo kratek čas, spet drugi pa glede prodaje nenavadnega izdelka pravijo, da gre zgolj za promocijo pesmi Make Me (Cry) in novega studijskega albuma.

View this post on Instagram

A post shared by NC (@noahcyrus) on Sep 19, 2018 at 3:44pm PDT