"To, da sem postal predsednik, je prav posebno." Foto: AP

Nogometni klub Port Vale kraja Stoke-on-Trent je svojega najbolj znanega navijača imenoval za predsednika kluba. To ni nihče drug kot britanski glasbenik Robbie Williams. "Moje življenje je nenavadno in čudovito, imelo je veliko preobratov. To, da sem postal predsednik, je nekaj res posebnega," je navdušeno dejal 49-letnik, ki je že vse življenje oboževalec tega kluba.

"Nogometne klube vodijo ljudje z določenimi značaji," je dejal v videu, ki ga je klub objavil na družbenem omrežju X, in dodal, da se v Port Vale že dolgo ni vrnil, saj nikoli ni spoznal tistih, ki so vodili klub in stadion.

"Klub ni bil ljubeč, domač ali gostoljuben," je delil in dodal, da je solastnica kluba Carol Shanahan s svojo družino tega spremenila, ga "poživila", poroča BBC. To je povzročilo, da je klub znova pritegnil njegovo zanimanje. Prav to, da jih je osebno spoznal, ga je spodbudilo, da se je vanj znova "vrnil z vsem srcem". Brez nje in njene družine meni, da se nič od tega ne bi zgodilo. "Prihajajo boljši časi," je še sklenil.

"Hvaležna sem za vse, kar naredi za klub, in da mi vedno stoji ob strani, ko ga potrebujem. Odličen prijatelj je," je Shanahan zapisala na družbenih omrežjih in priznala, da z veseljem pozdravlja vrnitev Williamsa domov.