Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Klavdija Kopina

Skit TV "Ta občutek, ko si obkrožen z 10.000 ljudmi na festivalu, ni enak žuru v mehurčku"

27.05.2021

Tomaž Pezdirc je ime, ki ga zagotovo poznajo obiskovalci nekoč priljubljene ljubljanske diskoteke Turist, medtem ko je Lun Jemeršić alias LVN ime, ki ga poznajo predvsem mlajši obiskovalci ljubljanskih nočnih klubov - iz časov, ko so bili še odprti.

Favoriti evrovizijskih stavnic "V Italiji rock ni bližnjica do uspeha"

21.05.2021

Podirajo vse možne stereotipe o rokerjih, niso se ustrašili izziva združiti svoj surovi zvok z orkestrom na San Remu in le dan pred finalom Evrovizije so na stavnicah največji favoriti za zmago. Måneskin.

Premisleki iz karantene Življenje v letalskem načinu

24.04.2021

Kaj hočemo? Pobeg. Kaj še? Zabavo. Kakšno zabavo? Brezplačno, seveda. Absurd se pojavi, ko dobi zabava ceno. Še posebej, ker je neurejeni trg preplavljen z brezplačnimi recikliranimi izdelki.

Glasba Umrl je DMX: raperski zvezdnik 90. let, tragični lik lastne slave

09.04.2021

Earl Simmons, bolj znan kot raper DMX, je umrl v bolnišnici White Plains v New Yorku, potem ko je bil zadnjih nekaj dni v komi, je zapisala njegova družina v sporočilu za javnost.

Skit TV "Če sem zavrnil stranko – seveda, večkrat že."

01.04.2021

Miloš Svilar in Ivan Perić sta taksista. Srečate ju lahko, če sredi Ljubljane ostanete brez prevoza in pokličete taksi službo. Njuni zgodbi sta različni, toda izkušnje s strankami precej podobne.

Skit TV "Naš poklic je zelo nevaren: mi manipuliramo s svojimi čustvi"

01.04.2021

Marijana Brecelj in Nik Škrlec sta stara znanca tako gledaliških desk kot malih zaslonov. Oba živita svoj poklic in prikimavata, da sta definiciji igralca v Hollywoodu in v Sloveniji popolnoma drugačni.

Skit TV "Če si v rokenrolu, ne računaj na državo"

18.03.2021

Peter Lovšin in Bojan Cvjetićanin predstavljata dve šoli rokenrola. Lovšin tisto, iz katere so prišli miti in legende, medtem ko je Cvjetićanin začel pisati svojo zgodbo z Joker Out v dobi, ko je virtualno postala naša resničnost.

Premisleki iz karantene Slovenski rokenrol v vrsti za respirator

16.03.2021

Tomi Meglič jih v nagovorih imenuje prijatelji, Zoran Predin jih sprašuje, kje so roke in kje srca. Grega Skočir se za sončnimi očali včasih zadere: "Kje ste, motherf****rji?" To so najvrednejša skupina v glasbi – obiskovalci koncertov.

Skit TV "Mislim, da te v resnici ne ščiti nihče."

09.03.2021

Tone Hočevar in Žan Dolajš v drugem delu pogovora razmišljata o tem, kdo ščiti novinarja, ali je novinar še čuvaj četrte veje oblasti in delita nasvete, kako se opravičiti boljši polovici, če se jim zamerite zaradi svojega dela.

Skit TV "Nobenega razloga ni, da bi se novinar spustil na raven politikov in čivkal"

02.03.2021

Tone Hočevar velja za starosto slovenskega novinarstva. Ob njegov bok smo postavili prejemnika debitantske nagrade za dosežke mladih novinarjev Žana Dolajša.

Klavdija Kopina Hvala za (ne)iskrenost

01.03.2021

Ana Soklič je s povabilom, da zastopa Slovenijo na izboru za pesem Evrovizije, prejela nekaj, česar mnogi niso nikoli: drugo priložnost. Lahko bi se spremenila, ampak ne, ostala je ista.

Premisleki iz karantene Ko’ rogovec: Nepomembni drugi

08.02.2021

“Imaš korono? Pa saj nisi edina.” Ne vem za vas, ampak ne poznam stavka, ki bi lahko v času doživljanja neznanega še bolj prelil olje čez ogenj kotla.

Stran 4 od 102
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov