Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
Stanje na cestah

Avtorji Klavdija Kopina

Slovenija "Če si nekdo noče pomagati, mu ne bo pomagala nobena institucija ali oseba"

10.09.2022

Samomor je za bližnje osebe pogosto huda travmatična izkušnja, ki na različne načine prizadene posamezne družinske člane. Med najranljivejšimi so zagotovo otroci in mladostniki, ki izgubijo enega od staršev.

Premisleki iz karantene Neverjetno, a resnično

17.09.2022

Srečo smo omejili med črki C in T. Zamenjali smo naše junake - ti ne nosijo več rumenih majic, ampak gasilske uniforme. Na poti proti morju smo snemali konvoje, ker smo prikazovali resnične zgodbe - ne več tistih umetnih sončnih zahodov s filtri.

Zadnji krog Allyson Felix Atletinja, katere tekma se ni končala na tekaških stezah

16.07.2022

Odločnost. Ponižnost. Milina. Spekter kreposti, nasproti prevladi in vzkipljivosti, je privedel Allyson Felix do statusa ene največjih ikon atletskih stez in največkrat ovenčane atletinje v zgodovini olimpijskih iger.

50 let Vala 202 "Tudi mi smo ljudje in nismo neka mistična bitja, zaprta v škatle"

16.06.2022

"Izolacija, samoobsodba na studio, računalnik, pisarno, je pogubna za novinarstvo in za nas kot radio," je v intervjuju za MMC poudaril odgovorni urednik Vala 202 Nejc Jemec.

Big Foot Mama "Politika bi lahko podobno kot rokenrol spreminjala svet na bolje"

17.05.2022

Čakanje na koncert ob 30. obletnici delovanja se je za člane skupine Big Foot Mama podaljšalo za dve leti. "Čakali smo na pravi trenutek, kar se je izkazalo za dober recept," je ob dejstvu, da je koncert v Stožicah razprodan, zatrdil bobnar Jože Habula.

Matevž Šalehar - Hamo "Vedno, kadar se izpostaviš, si nakoplješ cel kup novih sovražnikov"

09.05.2022

"Tekmujemo v oglasih, kar je na nek način zabavno in dobro, ampak bi bilo lepše, če bi 'tekmovali', kdo naredi boljšo skladbo," 'zeitgeist' slovenskega glasbenega prizorišča oriše Matevž Šalehar - Hamo, ki je skupaj s skupino pred izzivom Križank.

Premisleki iz karantene Resnične resničnosti: Minilo bo, si govorite

08.04.2022

Vozite po omejitvah. Pnevmatik še niste zamenjali, zamenjali ste zgolj trgovino, v katero ste zahajali, preden so tam podražili kruh z drožmi. Plačujete višje položnice za plin in se strogo držite zaobljube po drugem valu, da ne gledate več poročil.

expo2020 Zelena fasada sredi puščave ali kako je Slovenija pustila pečat na Expu 2020

31.03.2022

Največja zelena fasada v Dubaju, ki jo prekriva 45.000 sadik, je postala v zadnjih šestih mesecih najbolj priljubljeno ozadje za sebke na Expu 2020. A ne le na družbenih omrežjih, slovenski paviljon je postal zgodba o uspehu na svetovni razstavi.

expo2020 "Ujemi me, če me moreš": Kako uspeti in se skriti v Dubaju?

02.04.2022

"Če si kaj naredil narobe v svetu, te bodo tukaj skrili." Klišeja, ki se drži mesta s 3,49 milijona prebivalcev (ob tem ni prištet pretok turistov), se v teh dneh ni mogoče znebiti, če se sprehajate ob priljubljenih obalnih točkah.

Glasba Tabu: Če te nikoli nič ne sesuje, se ne moreš ponovno sestaviti

25.02.2022

Igrali so pred parkirišči avtomobilov, našli "luknje" v zakonu in šli na "turnejo" po radijskih postajah - vse to so člani skupine Tabu počeli v obdobju, ko je industrija srečanj padla v največjo krizo od svojega obstoja.

Premisleki iz karantene Nesmisel: pisalo je cip cipilip, cipilonika

16.02.2022

To je pismo nam, ki smo povsod dobri. Večinoma na račun površnosti in ne poglobljenosti. Nam gledalcem pred zasloni, ki nas je poplava čezmernih informacij spremenila v omrtvičene razsvetljene mislece. Kar recite nam otroci tretje kulture.

Glasba Joker Out pred Križankami 2022: "Vredno je čakati na nekaj, v kar verjameš"

30.12.2021

Joker Out so dokaz, da je lahko negotovost tudi priložnost. Leto, ki se izteka, zapuščajo kot zmagovalci: izdali so svoj prvenec, dvakrat napolnili Cvetličarno ob promocijskem koncertu in napovedali naskok na še večji oder naslednje leto – Križanke.

Stran 2 od 102
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov