Največja oprsja so doma v severnih državah, najmanjša pa imajo Kitajke, Mongolke in prebivalke osrednje in zahodne Afrike. Foto: EPA
Največja oprsja so doma v severnih državah, najmanjša pa imajo Kitajke, Mongolke in prebivalke osrednje in zahodne Afrike. Foto: EPA
Kitajski par
Kitajci so med telesno najmanj razvitimi na svetu. Foto: EPA

Splet sta pred kratkim obkrožila nenavadna, a zelo zanimiva zemljevida, ki sta marsikomu na obraz privabila nasmešek, nekateri pa so morda tudi nekoliko zardeli. Gre namreč za svetovni zemljevid največjih dojk in najdaljših penisov na svetu, ki primerja države med seboj. Vir raziskave je sicer vprašljiv, saj uradni podatki, od kod naj bi ustvarjalci dobili tako natančne podatke za vsako državo posebej, nikjer niso omenjeni, kljub temu pa nič ne škodi, če se malo pozabavamo s primerjavami v smislu "kdo ima večje".

Slovenke nosijo košarico C
Kot kaže zemljevid najbolj obdarjenih žensk na svetu, se "nebesa" moškim, ki se nikakor ne morejo upreti čarom velikih dojk, odprejo ob obisku Rusije in skandinavskih držav, saj naj bi ženske tam v povprečju nosile košarice, večje od D-ja. Za njimi ne zaostajajo veliko Američanke, Venezuelke, Kolumbijke in prebivalke nekaterih evropskih držav, kot so Hrvaška, Bosna in Hercegovina, Bolgarija, Avstrija, Madžarska ter druge.

Zemljevid najbolj prsatih držav in držav z najdaljšimi penisi.

Slovenke si s Srbkinjami, Grkinjami, Italijankami, Francozinjami in Britankami, Avstralkami, Kanadčankami in drugimi delijo zlato sredino v velikosti modrčkov, saj povprečna prebivalka na sončni strani Alp kupuje košarico C.

Kongo - najmanjše prsi in največji penisi
Iz zemljevida torej sledi, da imajo ženske, ki živijo v hladnih, severnih deželah, največje oprsje. Trditev postane še zanimivejša, ko v "raziskavo" vključimo še velikosti penisov. Razporeditev barv na zemljevidu namreč pokaže, da tam, kjer "živijo" najmanjše prsi, to je v osrednjih predelih Afrike, po drugi strani "rastejo" najdaljši penisi na svetu. Lep primer za to je Kongo, kjer imajo moški najzajetnejši "mošnjiček", ženske pa po drugi strani prsi spravijo v najmanjšo košarico.

Slovenci imajo "polne hlače"
"Udarec" za vse ponosne moške v državah nekdanje Jugoslavije pa bi lahko bil podatek, da imajo Slovenci najdaljše penise med njimi, saj v povprečju merijo med 14,88 in 16,10 centimetra. Tudi Slovenci pa zaostajajo za "evropskimi prvaki" Madžari, ki jim merilo pokaže med 16,10 in 17,93 centimetra dolžine. Enak ponos naj bi imeli tudi prebivalci Venezuele, Kolumbije, Bolivije in Sudana.

Kot rečeno, so slovenski moški v drugi kategoriji, skupaj z Italijani, Francozi, Čehi, Mehičani in prebivalci nekaterih afriških držav.

Izjava, da ni pomembna velikost, ampak kakovost, pa je verjetno največkrat v glavah Južnih Korejcev, Kitajcev, Japoncev, Indijcev in drugih držav jugovzhodne Azije, saj naj bi imeli najmanj v hlačah - penise v velikosti med 9,66 in 11,67 centimetra.