Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
Zastoji na cestah

Avtorji Klavdija Kopina

Moja generacija Ljubezenske prevare: Osamljenost in lažne obljube kot orodje manipulacije

12.12.2023

Število ljubezenskih prevar, ki se začenjajo na družbenih omrežjih in pustijo za seboj številne žrtve, narašča. Po podatkih Nacionalnega odzivnega centra za kibernetsko varnost SI-CERT so osamljene ovdovele ženske najpogostejše žrtve teh prevar.

Goljufije v digitalni dobi Ko vas po e-pošti "aretira" slovenska policija

21.11.2023

Ena izmed najnovejših in najbolj prefinjenih tehnik spletnih goljufij je postalo pošiljanje e-poštnih sporočil v imenu slovenske policije.

Smishing Novodobna goljufija prek SMS-a, ki prazni račune

07.11.2023

Ena izmed oblik goljufij, ki je v porastu, je smishing – phishing napad prek SMS-sporočil ali aplikacij za hipno sporočanje, kot so Viber, Whatsapp in Messenger.

Phising Kako goljufi izpraznijo vaš račun s preprostim e-sporočilom?

24.10.2023

Phishing označuje spletni napad, pri katerem goljufi zavedejo uporabnika, da jim posreduje občutljive informacije, kot so gesla, številke kreditnih kartic ali telefonske številke.

Zdravje Paliativna oskrba otrok: med sočutjem in strokovnostjo

26.08.2023

"Sprejetje diagnoze neozdravljive napredujoče bolezni svojega otroka je za starša nepredstavljivo izjemno težko," poudarja doc. dr. Anamarija Meglič s Kliničnega oddelka za nefrologijo in Tima za paliativno oskrbo otrok.

Evrovizija Očitni zmagovalci: kako evrovizijske stave vplivajo na rezultat?

09.05.2023

Pozornost evrovizijske javnosti je usmerjena v Liverpool, kjer se približuje dan končne odločitve. Če je mogoče verjeti stavnicam, je velika možnost, da se bo Evrovizija naslednje leto selila na sever, čeprav bi lahko po letu 1977 zmagala celo Francija.

Glasba I.C.E.: "Glasba in nasploh rokenrol močno temeljita na nostalgiji."

09.03.2023

"V tem času sem se velikokrat spraševala, zakaj ves čas hitimo in se obremenjujemo s tem, kam moramo in kaj bomo dosegli," je o novem ustvarjalnem ciklu v intervjuju za MMC izpostavila pevka skupine I.C.E. Renata Mohorič.

Glasba Tarja Turunen: "To življenje ni rokenrol: nikoli nisem mogla živeti takšnega življenja."

06.03.2023

"Zares neverjetno je, da lahko danes sedim tukaj z vami po vseh teh letih in doživetih izkušnjah. Zase lahko rečem, da sem resnično zadovoljna in srečna," je v pogovoru za MMC strnila pogled na svojo več kot 25 let trajajočo kariero Tarja Turunen.

Evrovizija Konstrakta: "Vsako odstopanje od povprečja se razume kot tveganje"

17.02.2023

"Pozornost godi v smislu, ker te ljudje slišijo. Po drugi strani se zelo hitro lahko ujameš v zanko izpolnjevanja pričakovanj," slabo leto po nastopu na Evroviziji razmišlja Ana Đurić, ki jo širša javnost pozna pod imenom Konstrakta.

Evrovizija Misija Liverpool novica

11.12.2021

Statična stran

Glasba Kaluš Orkestra za MMC: "Moramo ostati glas naše države na glasbeni fronti"

29.11.2022

Zmaga na Evroviziji je bila za Kaluš Orkestra začetek zgodbe, za katero se zdi, da je večja celo od zasedbe same. "Kaluš Orkestra je zdaj še en glas ukrajinskega ljudstva v svetu," je za MMC poudaril pevec zasedbe Oleg Psjuk.

Intervju Klemen Klemen 22 let po Keš p*****: "Z očetom igrava šah."

23.09.2022

Umirjen, premišljen, spoštljiv. To je raper, ki je na prelomu tisočletja ponesel Trnovo, pripovedke z ulic, začinjene s kančkom domišljije, v vsako slovensko vas. Klemen Klemen je 22 let po izdaji Trnow stajla v prvi vrsti avtentičen in iskren.

Stran 1 od 102
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov